Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 32

Denne gang i What2Watch har Ann og en af Danmarks største Take That-fans været inde og se den nye musicalfilm om bandet "Greatest Days, Carina Nørgaard Schou er på besøg til en snak om en britisk miniserie om "Soap-dronningen Nolly" og til sidst fuldender Kim og Ann cirklen med den nye serie fra HBO MAX "Full Circle".

“Greatest Days” er en britisk musicalfilm instrueret af Coky Giedroyc. Filmen følger fem bedsteveninder, anført af Rachel, som i 1990’ernes England bruger alle deres vågne timer på at snakke om og dyrke deres store idoler, boybandet The Boys. 25 år senere er veninderne spredt for alle vinde, men da Rachel vinder billetter til en reunion-koncert med The Boys, samles de igen og mindes fortiden.

"Soap-dronningen Nolly" er en britisk tredelt biografisk miniserie skabt af Russell T. Davies og med Helena Bonham Carter som Crossroads-stjernen Noele Gordon. Serien følger den store succes for tv-stjernen Noele “Nolly” Gordon og derefter forræderiet og den pludselige afskedigelse, der fulgte.

"Full Circle" er en amerikansk dramaserie fra 2023. Serien, hvis første sæson består af seks afsnit, er skrevet af Ed Solomon og instrueret af Steven Soderbergh. Serien udspiller sig i nutidens New York og handler om en kidnapning, der mislykkes, og som forbinder forskellige karakterer og kulturer. På rollelisten er bl.a. Zazie Beetz, Claire Danes og Timothy Olyphant.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.