Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 31

Ovenpå en kort sommerpause er vores eksperter klar til at kaste sig over sensommerens anmeldelser:

“Viktor mod verden” er en dansk komedie instrueret af Christian Arhoff og skrevet af ham selv og Ulaa Salim. Filmen har Nicolai Jørgensen, Nicolas Bro, Anna Bruus Christensen og Rosalinde Mynster i hovedrollerne. "Viktor mod verden" handler om den 30-årige Viktor Leth, der har levet hele sit liv i en beskyttet tilværelse alene med sin nervøse mor. Da hun imidlertid dør, må Viktor nu pludselig stå på helt egne ben i en ny verden, han ellers har været forskånet for. Han finder nu ud af, at hans far stadig er live, hvorfor han nu vælger at opsøge ham i København. Her arbejder faren som forsikringsmand i et selskab, der ikke just går strygende.

“Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem” er en animeret superheltefilm instrueret af Jeff Rowe. I filmen sætter skildpadderne sig ud for at blive accepteret som normale teenagere gennem heltegerninger. Brødrene går på jagt efter et mystisk kriminelt syndikat, men problemer opstår, når en hær af mutanter bliver sluppet løs mod dem. Filmen er baseret på Kevin Eastman og Peter Lairds tegneserie, som blev et stort fænomen i 1990''erne med tegnefilm, film, legetøj og meget mere. Siden da har skildpadderne været en fast bestanddel af populærkulturen.

“The Bear” er en amerikansk komedie-dramaserie skabt af Benjamin Cavell og produceret af FX Productions. Anden sæson af serien har premiere på Disney+ den 2. august 2023. I anden sæson følger vi Carmen “Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) og Richard “Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach), mens de arbejder på at forvandle deres snavsede sandwich-joint til et hit på ranglisten. Selvfølgelig viser det sig, at det eneste, der er sværere end at drive en restaurant, er at åbne en ny, og holdet skal jonglere med det vanvittige bureaukrati af tilladelser og entreprenører. Og så bringer skiftet også et nyfundet fokus på gæstfrihed.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.