Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 18

I dette What2Watch er der blevet byttet lidt rundt, det kommer nemlig til at handle om 2 serier og én film, i stedet for omvendt.

"Living" er en britisk drama-film instrueret af Oliver Hermanus og skrevet af Kazuo Ishiguro, baseret på den japanske film "Ikiru" fra 1952 instrueret af Akira Kurosawa – som igen var inspireret af den russiske novelle "Ivan Iljitsj´ død" fra 1886 af Leo Tolstoj. Filmen følger en humorløs embedsmand i Public Works-afdelingen i London i 1950''erne (spillet af Bill Nighy), der beslutter at tage fri fra arbejdet for at opleve livet efter at have modtaget en dyster diagnose.

"Sygeplejersken" er en dansk Netflix-thriller baseret på en virkelig drabssag. Serien følger en ny sygeplejerske på et hospital, der begynder at få mistanke om, at en kollegas opmærksomhedstrang kan være forbundet med en række dødsfald. Serien har Josephine Park og Fanny L. Bernth i hovedrollerne.

"Citadel" er en kommende amerikansk tv-serie på Prime Video. Serien er skabt af David Weil, Bryan Oh og Josh Appelbaum og har Priyanka Chopra Jonas, Richard Madden, Ashleigh Cummings og Stanley Tucci i hovedrollerne – og derudover danske Roland Møller i en bærende birolle. Serien følger den globale spionageorganisation Citadel, der er faldet sammen, og dens agenters minder blev slettet. Nu er det magtfulde syndikat Manticore ved at opstå i tomrummet.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.

Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.