Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

På tur til Douro-floden, Portugal

I dette afsnit af På Tur Til, er vi taget med Riis Rejser til Portugal, hvor vi skal på flodkrydstogt på den smukke Douro-flod.

Under vejs besøger vi historiske byer som Castelo Rodrigo og spanske Salamanca, og ikke mindst Portugals næststørste by Porto. Langs Douro-flodens bredder ligger også et utal af vinmarker, hvis druer bliver lavet om til den berømte portvin, og på turen bliver der også plads til et stop hos en af de mange portvinsgårde, ligesom vi kigger lidt nærmere på livet ombord på skibet Henrique d''Infante.

Læs mere om Portugal og Douro-floden på www.rejseavisen.dk


Paa tur_til_Douro-floden_900x405
I dette afsnit af På Tur Til, er vi taget med Riis Rejser til Portugal, hvor vi skal på flodkrydstogt på den smukke Douro-flod. Under vejs besøger vi historiske byer som Castelo Rodrigo og spanske Salamanca, og ikke mindst Portugals næststørste by Porto. Langs Douro-flodens bredder ligger også et utal af vinmarker, hvis druer bliver lavet om til den berømte portvin, og på turen bliver der også plads til et stop hos en af de mange portvinsgårde, ligesom vi kigger lidt nærmere på livet ombord på skibet Henrique d'Infante.

Læs mere om Portugal og Douro-floden på www.rejseavisen.dk

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.