Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Dansvingerne - en ny begyndelse

Duoen Tobias Arnfeldt-Rønne og Kristoffer Dam - og så bedre kendt som Dansvingerne, blev landskendt efter de vandt dk4s Dansktop-talentkonkurrence. Nu er de aktuelle med deres allerførste album, hvor andre og mere dybsindige sider kommer frem.

I dette program ser vi, hvordan det er gået Dansvingerne siden sejren i Boxen, hvor en 20-årigt drøm gik i opfyldelse en lørdag aften i Jyske Bank Boxen.
Dansvingerne vandt dk4s og Allers talentpris og med den, muligheden for at begynde et liv med musikken i centrum. Men før vi ser, hvordan det er gået siden Herning, så lad os lige skrue tiden tilbage for at høre, hvordan det hele begyndte.

Første skridt i dk4s Dansktop-talentkonkurrence var at stå på scenen foran 100-vis af publikummer i Horsens Ny teater og konkurrere blandt ni andre kunstnere. Hvor kun tre kunne gå videre.
3 nervepirrende udskillelsesrunder skulle Dansvingerne igennem før de gik uventet - men glædeligt besøg...
.. Og dernæst kunne fejre deres finaleplads ved kåringsshowet og et nyt, og næsten uvirkeligt, eventyr kunne begynde.

Det nye eventyr tog hurtigt fart på, og det med de smukkeste omgivelser i Oslo fjord.
Tobias og Kristoffer spildte heller ikke tiden ombord på Oslo-båden og brugte hvert ledige minut på næste skridt i deres musikalske karriere.

Tilbage i Danmark fortsætter det intense arbejde og Tobias og Kristoffer indgik et tæt samarbejde med Sony, og musikproducerne Søren Bundgaard og Michael Pfundheller - også kaldet Pfunde.
Ligesom historierne bag "Jeg husker stadig" og "Vil du være min kæreste" har det også været vigtigt for Dansvingerne, at deres nye album fik et personligt touch.
En del af sangene på albummet er i den mere festlige ende og det har været et helt bevidst valg.
Sangen "Fest i gaden" har siden sejren i Herning fået et helt nyt liv, og bliver spillet mere og mere til mange forskellige begivenheder.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.