Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Magasinet Et aktivt ældreliv - Gabrielsværk plejehjem

Andet program fortæller om idéen bag de aktiviteter som Gabrielsværk Plejehjem i Nørresundby iværksatte, og som skal videreføres også i fremtiden.

2012 var EU’s år for aktiv aldring, og dk4 var med til forskellige arrangementer, der havde fået støtte til aktiviteter, som skulle igangsætte og styrke ældres aldring aktivt.

Andet program fortæller om idéen bag de aktiviteter som Gabrielsværk Plejehjem i Nørresundby iværksatte, og som skal videreføres også i fremtiden. Det drejer sig bl.a. om børns inklusion i aktivitet med at læse historier og eventyr for de ældre. Men historierne går også den anden vej, for som udsendelsen viser, så knytter børnene et specielt forhold til de ældre, når de beder dem om at fortælle deres livshistorier.

Vi møder DUS pædagog Ole Mølgaard, Sanne Sjørring Dahl, sundhedsassistent og Anne Vernarsdóttir, ergoterapeut fra Gabrielsværk, Saja og Rikke, som fortæller om deres oplevelse af at læse op samt projektleder Bent Sørensen, som ridser projektforløbet op, og vurderer, hvad projektet har givet af positiv og fremadrettet erfaring.
Georg Julin er vært på programmet.


Programmet er produceret med støtte fra Social- og Integrationsministeriets pulje: EU's år for aktiv aldring og solidaritet mellem generationer. 
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.