Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Familieliv på budget: Vegetar-bolognese

Kristine Melgaard-Mani er ophavskvinde til hjemmesiden og instagram-profilen ”Familieliv på budget” og forfatter til bogen af samme navn. Nu springer hun også ud som tv-vært i række mad-programmer på dk4.

Kristine, hendes mand og deres to børn syntes de brugte for mange penge på mad-indkøb og dyr takeaway, så de besluttede, at det skulle der laves om på. De aftalte en ordning, hvor de hver mandag overfører et fast beløb til en husholdningskonto og så bruger de ikke mere end dette, før det igen bliver mandag.

Det er nu blevet en livsstil for Kristine og familien, at lave god, nem, børnevenlig og billig mad og i ”Familieliv på budget” deler Kristine ud af sine erfarede tips, tricks og opskrifter. Skift den dyre takeaway ud med hjemmelavet fastfood. Minimér madspild med datomærkning i fryseren. Og undgå dyre impulskøb med en nem og overskuelig madplan. Én stor portion vegetarisk bolognese serveret med spaghetti, forvandles til lasagne på dag to og lækkert fyld på lækre mini-pizzaer på dag tre - Vupti! En mini-madplan.

Bliv inspireret i ”Familieliv på budget” - på dk4.


Se programmet allerede nu på dk4.tv

Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.