Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Invasionskysten, Normandiet (1:2)

Mange forbinder udelukkende Frankrig med Paris, rivieraen og Alperne, men Frankrig er meget mere end det, og nordkysten er en sand perle for både historisk interesserede, naturelskere og folk med smag for god mad.

Før det første, fordi en rejse i området omkring Invasionskysten fra 2. Verdenskrig er en rejse i et stykke verdenshistorie, der berører alle dybt, uanset alder.
For det andet, fordi naturen med frodige landskaber og vidtstrakte sandstrande er fortrinlige til både gå- og cykelture, men også til en dag ved havet, hvis vejret tillader det. Det regner nemlig ikke altid i Normandiet.
Sidst, men ikke mindst, er Normandiet et bugnende spisekammer, der byder på både alt godt fra havet, cider, calvados og ikke mindst oste. Der er faktisk så mange forskellige oste at vælge mellem, at du kan spise en ny slags hver dag hele året – og lidt til.

Anne-Vibeke begynder sin rejse ved UNESCO-attraktionen Mont Saint Michel, der ligger på grænsen til Bretagne. Derfra går turen vestpå til Sainte-Mère-Église ved Utah Beach og videre til Omaha Beach, hvor hun besøger både Pointe du Hoc, byen Bayeux med det verdenskendte Bayeux-tæppe og osteriet Graindorge.

I det andet program kan du glæde dig til den amerikanske kirkegård, Pegasus-broen og det første hus, der blev befriet under 2. Verdenskrig samt feriebyerne Deauville og Honfleur. Turen slutter ved de imponerende hvide klipper ved Étretat.
Hele rejsen køres med bil og campingvogn, og Anne-Vibeke fortæller også om de forskellige campingpladser i Normandiet.

Læs mere om campingferie i Normandiet i Frankrig på www.AnneVibekeRejser.dk


Se programmet allerede nu på dk4.tv


AV Rejser_Normandiet lowres_2019_foto_Rasmus_Schoenning-83_800x450AV Rejser_Normandiet lowres_2019_foto_Rasmus_Schoenning-79_800x450
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.