Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: København

En rejse behøver ikke altid være til fjerne destinationer eller gå til udlandet og med det in mente rejser Anne-Vibeke i dette rejseprogram til København.

Hele rejsen rundt i Danmarks smukke hovedstad foregår som udgangspunkt med autocamper mest af alt for at vise, at campingferie ikke altid behøver at foregå ude i naturen, men også fordi København er perfekt til en hel ferie, men også en forlænget weekend eller en ekstra lille campingtur ude for højsæsonen.

Ja mulighederne er mange i vores smukke hovedstad. Autocamperferie kombineret med fx oplevelserne ved Københavns havn og kanaler kombinerer storbyferie med det maritime og ikke mindst camping. I en autocamper, der ikke er for stor, kan du sagtens parkere ind i byen. Ingen tvivl om, at København har meget at byde på, og i dette program giver Anne-Vibeke både tips til klassiske oplevelser, som forskellige havne- og kanalrundfarter, som har fundet sted i byen siden 1904, men også en af verdens ældste forlystelsesparker nemlig Tivoli.

Alt dette blandes også med nye oplevelser, som København naturligvis har mange af. Fx selvguidet gåtur via en App rundt til byens enorme palæer med temaet ”Slavernes København” eller nyopdagede sider af Tivoli, som kun kan besøges på en guidet tur bag kulisserne. Anne-Vibeke ser også nærmere på København som grøn destination bl.a. med en sejltur i havnen i en eldrevet båd med navnet ”hygge” og alt dette stemmer meget godt overens med campingferie og den hygge, der er, når Anne-Vibeke kører ind for natten og tager på camping i København.

Find flere rejsetips til camping i København på www.AnneVibekeRejser.dk


Se programmet allerede nu på dk4.tv
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.